Bell Schedule

Below you will find the East Middle School 2016-2017 Bell Schedule. 
FULL DAY

1st Hour 8:30-9:19 49 min

2nd Hour 9:23-10:12 49 min

3rd Hour 10:16-11:05 49 min

Encore 11:09-11:39 30 min

4th Hour 11:43-1:01 49 min

6th Grade Lunch 11:43-12:08 25 min

7th Grade Lunch 12:10-12:35 25 min

8th Grade Lunch 12:36-1:01 25 min

5th Hour 1:05-1:54 49 min

6th Hour 1:58-2:47 49 min

7th Hour 2:51-3:40 49 min



HALF DAY

1st Hour 8:30-8:56 26 min

2nd Hour 9:00-9:26 26 min

3rd Hour 9:30-9:56 26 min

Encore 10:00-10:30 30 min

4th Hour 10:34-11:00 26 min

5th Hour 11:04-11:30 26 min

6th Hour 11:34-12:00 26 min

7th Hour 12:04-12:30 26 min






 
Website by SchoolMessenger Presence. © 2017 West Corporation. All rights reserved.